Plattsättning Östersund

Vi anlägger kakel och plattor vid plattsättning Östersund vid badrums eller köksrenoveringar. Vi utför alla typer av plattsättningsarbeten och har lång erfaren och många nöjda referenskunder.
Våra plattläggare har specifik utbildning inom plattsättning i våtrum och gedigen erfarenhet av hur ett ordentligt hållbart arbete som både är funktionellt och ser snyggt ut. Ett snyggt kakel är pricken över i vid slutskedet av en lyckad köks eller badrumsrenovering.

Vi är ett sammansvetsat arbetslag som specialiserat oss på att lösa dina helhetsbehov när det gäller helhetslösningar för badrum. Då utför vi både totalrenoveringar, anläggning av VVS samt plattsättning Östersund helt utefter dina behov.

Vi arbetar både med privatpersoner och företag och gärna med ett nära samarbete då vi tänker på både det estetiska och mest praktiska för din plattsättning Östersund. Kontakta oss för rådgivning om vilka plattor eller kakel som du kan tänkas behöva för just dina behov.

Vi är erfarna hantverkare med lång erfarenhet av renoveringar samt ny och ombyggnationer. Vi erbjuder kompletta helhetslösningar som går hand i hand med VVS och plattsättning Östersund vilket gör vårt arbetssätt unikt.

Vi på Patrik Brink kakel & bygg är mycket kunniga inom vårt område och vi arbetar både med företag och privatpersoner. En byggfirma med sunda värderingar och en målsättning av att underlätta för privatpersoner och företag när det gäller hantverksarbeten, VVS och plattsättning.

Att vi som byggfirma utmärker oss genom att erbjuda flera hantverkstjänster genom en byggfirma har gjort att vi har många nöjda kunder i ryggen och det underlättar att enbart ha kontakt med ett och samma byggföretag.

Vi sätter alltid kundens önskemål främst och vi har gärna ett nära samarbete ända från första idé till färdig process. Värt att notera är att vi som en byggfirma i Östersund är specialister på kompletta badrumslösningar där vi sköter allt från renovering, ombyggnation eller nybyggnation till anläggning av VVS och plattsättning.

KONTAKTA OSS REDAN IDAG