Byggfirma Östersund

Vi är erfarna hantverkare med lång erfarenhet av renoveringar samt ny och ombyggnationer. Vi erbjuder kompletta helhetslösningar som går hand i hand med VVS och plattsättning vilket gör vårt arbetssätt unikt.

Vi är en byggfirma Östersund som varit verksam sedan 1998 och vårt team består av 5 stycken sammansvetsade hantverkare som arbetar tillsammans främst med helhetslösningar inom badrumsrenoveringar men självklart många tjänster utöver det.

Vi på Patrik Brink kakel & bygg är mycket kunniga inom vårt område och vi arbetar både med företag och privatpersoner. En byggfirma Östersund med sunda värderingar och en målsättning av att underlätta för privatpersoner och företag när det gäller hantverksarbeten, VVS och plattsättning.

Att vi som byggfirma Östersund utmärker oss genom att erbjuda flera hantverkstjänster genom en byggfirma har gjort att vi har många nöjda kunder i ryggen och det underlättar att enbart ha kontakt med ett och samma byggföretag.

Vi sätter alltid kundens önskemål främst och vi har gärna ett nära samarbete ända från första idé till färdig process. Värt att notera är att vi som byggfirma Östersund är specialister på kompletta badrumslösningar där vi sköter allt från renovering, ombyggnation eller nybyggnation till anläggning av VVS och plattsättning.

Att anlita ett och samma företag för dina olika renoveringsbehov är smidigt och bidrar samtidigt till en seriös och trygg relation. Vi har många nöjda kunder i ryggen och vi gör alltid vårt yttersta för att våra kunder ska bli nöjda med ett utomordentligt bra resultat.

Välkommen att ta kontakt med oss via vårt kontaktformulär på hemsidan, ringa eller varför inte kika förbi på en kaffe!

KONTAKTA OSS REDAN IDAG