VVS Östersund

Vi gör allt inom VVS och är ett sammansvetsat kunnigt team hantverkare som arbetar med helhetslösningar utefter vad du har för behov. Vi erbjuder kompletta badrumslösningar vid renovering eller nybyggnationer. Vi anlägger även värmepumpar och jordvärme från grunden.

Vi anlägger alla typer av VVS Östersund vid badrums eller köksrenoveringar. Vi utför även anläggning av VVS från grunden, med jordvärme samt värmepump och har många nöjda referenskunder.
Ett snyggt nyrenoverat badrum eller kök är fantastiskt i sig, men underarbetet däremellan är minst lika viktigt. Då är det av största vikt att ni anlitar en kunnig byggfirma för dina behov när det gäller anläggning av VVS Östersund.

Vi är ett sammansvetsat arbetslag som specialiserat oss på att lösa dina helhetsbehov när det gäller helhetslösningar för badrum eller andra VVS behov. Vi utför både totalrenoveringar, plattsättning samt anläggning av VVS helt utefter dina behov.

Vi arbetar både med privatpersoner och företag och gärna med ett nära samarbete då vi tänker på det  praktiska för din anläggning av VVS Östersund. Kontakta oss för rådgivning om vad det är just du kan tänkas behöva för dina behov vid anläggning av VVS Östersund i badrum eller anläggning av VVS från grunden.

Vi är erfarna hantverkare med lång erfarenhet av renoveringar samt ny och ombyggnationer. Vi erbjuder kompletta helhetslösningar som går hand i hand med VVS och plattsättning Östersund vilket gör vårt arbetssätt unikt.

Vi på Patrik Brink kakel & bygg är mycket kunniga inom vårt område och vi arbetar både med företag och privatpersoner. En byggfirma med sunda värderingar och en målsättning av att underlätta för privatpersoner och företag när det gäller hantverksarbeten, VVS och plattsättning.

Att vi som byggfirma utmärker oss genom att erbjuda flera hantverkstjänster genom en byggfirma har gjort att vi har många nöjda kunder i ryggen och det underlättar att enbart ha kontakt med ett och samma byggföretag.

Vi sätter alltid kundens önskemål främst och vi har gärna ett nära samarbete ända från första idé till färdig process. Värt att notera är att vi som en byggfirma i Östersund är specialister på kompletta badrumslösningar där vi sköter allt från renovering, ombyggnation eller nybyggnation till anläggning av VVS och plattsättning.

KONTAKTA OSS REDAN IDAG